ЖИТТЯ

Модний Переяслав: що носять жителі міста в прохолодні осінні дні

Надворі листя вже вкрилось золотавими відтінками та почало опадати, а дівчата дістали пальта із шафи. Які ж тренди чекають на модників цієї осені?

Цього сезону експерти підготували чимало трендових образів та речей. Інформатор порівнює трендові образи сезону осінь-зима 2021/2022 року із вуличними образами жителів Переяслава.

Експерти модного журналу Vogue UA рекомендують в колекціях осінь-зима 2021/2022 носити такі речі: 

  1. Тренчі, пальта й плащі у відтінку живого золота. Chanel і Michael Kors Collection зробили ставку на мінімалізм, додавши до золотих плащів мінімалістське взуття базового кольору. Burberry ж прикрасили одяг, який і без того притягує,  блискучими каменями й декоративними елементами, доповнивши модель сонцезахисними окулярами в тон. Не оминули дизайнери увагою й золоті мінісукні, які так і ваблять швидше повернутися на танцпол.
  2. Квітковий принт. Фіалки, ромашки, троянди, гвоздики, жоржини, півонії, конвалії й підсніжники — квіти, які водночас не побачиш, зустрілися на виробах дизайнерів. Цієї осені поєднуйте речі, щедро приправлені квітковими орнаментами.
  3. Сукні знакового А-силуету. Вони з’явилися у колекції Christian Dior і цієї осені нагадують драматичний сад троянд, у Erdem ніжні пуп’янки гербер, півоній і гвоздик сплелися воєдино на вечірній сукні, а Jason Wu Collection показали пальто з сюрреалістичним принтом.
  4. Streetstyle: карта. Карта — один з небагатьох модних принтів, що має попит увесь рік. Тартан, гленчек, віші, аргайл, гусяча лапка — картатий принт має безліч підвидів. Хоч який ви з них виберете — він матиме актуальний вигляд. Та з огляду на той факт, що цього сезону спостерігається відродження поппанку, особливої уваги варто надати візерунку “шахівниця” і карті яскравих кольорів.
  5. Наймодніші светри сезону. Рибальський (також відомий як “аранський”) светр — найзатишніший фасон сезону. Ці светри вирізняються традиційним візерунком, переплетення якого подібні до мотузок рибалок. Інші варіанти: об’ємний кардиган, светр з коміром на змійці, светр-поло, светр у смужку, светр з торочками, светр з принтом у стилі 1970-х.

А що надягають переяславці в прохолодні осінні дні, дивіться в нашому фоторепортажі.

Хлопцям не потрібно слідкувати за трендами, вони на спорті

Маленькі переяславці вже носять шапочки

Чоловік в гармонії з осінньою естетикою міста

Зараз містяни віддають перевагу кавовим напоям та коротким джинсам

Пальта зараз справді в тренді

Зустрічі з друзями ніхто не скасовував

Пальто пасує осінній погоді

Містяни поспішають у справах

Переяславці зігріваються кавою

Зараз більшість вже ходить у верхньому одязі

Сумочка в цієї жінки трендового кольору

В буденних клопотах більшість і не помічає красу природи

А ось ця жіночка точно в тренді, вона носить одяг у стилі “карта”

Естетика осені зачаровує

Головне, щоб було зручно

Діти поспішають додому після школи

А яка цьогоріч в Переяславі золота осінь, дивіться за посиланням. Вам точно захочеться прогулятися містом.

Оксана Симоненко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору