ЖИТТЯ

Викрадення доларів у пенсіонерки та побиття у школі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 11 жовтня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 11 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:00. Переяслав. Ч.З. 1943 р.н. написала заяву до поліції про те, що двоє невідомих осіб шахрайським шляхом заволоділи її коштами в сумі 3500 доларів та 12500 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство).

11:50. Переяслав. До відділу поліції надійшла письмова заява від Д.А. 1980 р.н. про те, що 9 жовтня близько 10-ї ранку за місцем проживання на вулиці Оболонній її співмешканець М.С. 1970 р.н. відкрито заволодів мобільним телефоном. Телефон вилучили та повернули заявниці. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж).

13:12. Вовчків (Переяславська ТГ), вулиця Лесі Українки. Заявик В.О. 1964 р.н. повідомив поліції, що сусіди палять траву та на зауваження не реагують. Додав, що можливо потрібна допомога ДСНС. Прибувши на місце виклику, поліцейські встановили, що особи на місці відсутні. В.О. відмовився від написання заяви.

14:03. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Медики повідомили поліції, що однокласники в школі побили Я.А. 2009 р.н. У нього діагностували забій лівої пахової області. Ведеться слідство. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

15:44. Переяслав, вулиця Михайла Грушевського. Т.Т. 1988 р.н. повідомила поліції, що в неї виник конфлікт із троюрідною сестрою через те, що заявниця розписалася з її співмешканцем. У справі розбиратиметься дільничий інспектор.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 10 жовтня юні переяславці влаштували невелике прибирання на центральній площі міста, де вони катаються на велосипедах, самокатах та скейтах. Як все було, дивіться у фоторепортажі.

Юлія Кравченко

Нагору