ЖИТТЯ

Стріляли з гвинтівки, транспортували “постраждалого”: у Переяславі провели військово-спортивні змагання “Патріот”

В урочищі “Германський ліс” в Переяславі відбулися військово-спортивні змагання “Патріот”. Учнів найкращих команд нагородили грамотами та медалями. 

12 жовтня в урочищі “Германський ліс” в Переяславі у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) відбулися військово-спортивні змагання “Патріот”. Змагалися школярі Переяславщини. Захід приурочили до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва. Про це у Facebook написала Оксана Палатна, передає Інформатор.

Найкращими стали учні ЗОШ №2, срібло виборола ЗОШ №4, а третіми стали учні ЗОШ №3. Найкращі команди були нагороджені грамотами та медалями.

Учасники пройшли випробування з фізичної (підтягування на перекладині, піднімання тулуба з положення лежачи в сід, кидання набивного м’яча) і початкової військової підготовки (стрільба з пневматичної гвинтівки). Під час командної військово-туристської смуги перешкод школярі переправлялися через яр навісною переправою та паралельними мотузками, долали рів за допомогою маятника, метали м’ячик в окоп та транспортували “постраждалого” на ношах, а ще рухалися умовно заболоченою місцевістю за допомогою жердин.

На змаганнях діти стріляли з пневматичної гвинтівки

Змагання відбулись в урочищі “Германський ліс”

Нагадаємо, що 9-10 жовтня Мукачевому відбувся кубок України з легкоатлетичних змагань. Студенти та викладачка університету вибороли перші місця. Детальніше про змагання дізнавайтесь тут. 

Фото із Facebook

Нагору