ЖИТТЯ

Студенти з Переяслава стали найкращими в кубку України з легкої атлетики

У Мукачевому відбувся кубок України з легкоатлетичних змагань. Студенти та викладачка університету вибороли перші місця.

9-10 жовтня у Мукачевому Закарпатської області проходив кубок України з легкої атлетики. У секторі зі штовхання ядра серед найкращих опинилися представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись наFacebook-сторінку факультету фізичної культури спорту і здоров’я. 

Серед юніорок перемогу здобула Аліна Хакало, студентка другу курсу цього факультету. Також другокурсник Іван Демиденко посів перше місце серед юніорів. Тетяна Кравченко, студентка магістратури, стала переможницею змагань серед молоді. Анна Самолюк, викладачка кафедри спортивних дисциплін і туризму, виборола золото серед жінок. А серед юнаків здобув перемогу Ігор Кравченко, студент першого курсу фінансово-економічного факультету.

Нагадаємо, що 10 жовтня юні переяславці влаштували невелике прибирання на центральній площі міста, де вони катаються на велосипедах, самокатах та скейтах. Як все було, дивіться у фоторепортажі.

Фото із Facebоok

Нагору