ЖИТТЯ

“Ми піклуємося про клієнтів”: заклад “AvoCato” доставляє смачні японські страви в Переяславі та за його межами

Суші – одна з найпопулярніших страв у світі. Купуючи їх, ви хочете отримати якісний, свіжий та смачний продукт. Заклад “AvoCato” на ринку вже більше двох років, тому його працівники знають що робити, аби клієнт був задоволений і повертався знову і знову. Швидка доставка та якість продуктів – основний пріоритет “AvoCato”.

Мережа закладів японської кухні “AvoCato” працює у двох містах – у Переяславі та Березані. В нашому місті заклад відкрився більше двох років тому – у серпні 2019-го, і одразу захопив чималу частину любителів смачних ролів. Більше про “AvoCato” Інформатору розповіли власниці закладу Наталія та Віталіна. А ми, в свою чергу, вирішили дізнатися чи дійсно переяславці віддають перевагу цьому закладу й запитали в них особисто. Відповіді можна почути у відео.

Розташований заклад у самому центрі Переяслава – на вулиці Богдана Хмельницького 34/1 (навпроти універмагу), а замовлення приймаються щоденно з 10:00 до 23:00. У “AvoCato” ви знайдете широкий асортимент страв – роли та сети на будь-який смак (сирні, вегетаріанські та навіть солодкі), супи та навіть смачну новинку – суші-бургер. Доступна як доставка, так і самовивіз. Вартість доставки – 40 гривень по Переяславу та за тарифами таксі поза межами міста.

Раніше “AvoCato” приймав відвідувачів особисто, але під час пандемії переорієнтувався на доставку. Ось що працівники говорять з цього приводу:

— Ми піклуємося про клієнтів. Під час пандемії коронавірусу дуже ризиковано відвідувати громадські заклади, тому ми адаптувалися під цю ситуацію і повністю перейшли на формат доставки.

Контакти:

тел.: +380 95 550 54 50

тел.: +380 73 550 54 50

Рекламний матеріал

Нагору