ЖИТТЯ

Семенівка зустрінеться із “Дніпром” у фіналі кубка Переяславщини з футболу

У другому півфіналі кубка Переяславщини з футболу “Дніпро” розгромив Дем’янці 4:1. У фіналі він зіграє із Семенівкою.

Вчора, 16 жовтня, відбувся другий півфінал кубка Переяславщини з футболу. Дівичківський “Дніпро” на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі розгромив бронзового призера чемпіонату Дем’янці 4:1. Матч мав відбутися у Дівичках і тижнем раніше, однак його перенесли на цю дату через весілля одного з гравців “Дніпра”, а на це поле – через неготовність дівичківського. Про це повідомляє Інформатор.

Передував цьому матчу скандал. Представник та спонсор Дем’янець Сергій Кузьменко погрожував, що його команда не вийде на матч, якщо дівичківці не нададуть фото свідоцтва про шлюб. Мовляв, перенесення було вигідне для команди-суперниці. При цьому навіть підняв тему, що він досі є головою районної федерації футболу, згідно з документами, тому може зібрати позачерговий виконком. Інші представники заперечили, що оскільки фактичний голова федерації Владислав Столяренко розпочав турнір, то він його має і закінчити. Сам же Столяренко чітко дав зрозуміти, що після фінішу сезону складе повноваження.

У фіналі кубка Переяславщини наступної суботи, 23 жовтня, “Дніпро” зустрінеться із чемпіоном району Семенівкою зі Студениківської ТГ, яка у півфіналі перемогла Вовчків 4:3. Матч відбудеться на стадіоні ім. В Лобановського в Переяславі.

Нагадаємо, що Столяренко також звільнився з посади начальника відділу молоді та спорту. Причин не повідомив.

Віталій Усик

Нагору