ЖИТТЯ

Лісова пригода та шкільний автобус для особистих цілей: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 18 жовтня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 18 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:22. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявниця С.Л. 1965 р.н. повідомила, що 17 жовтня близько 11:30 у неї за невідомих обставин зникла банківська картка, з якої зняли 873 гривні. Цю справу передали дільничому.

10:48. Переяслав, вулиця Лісова. З.О. 1981 р.н. виявив ГАЗель, в якій лежали порубані дерева. Поряд правопорушників не було. Цю справу також передадуть на розгляд дільничому.

12:20. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. К.М. 1982 р.н. повідомила, що її авто Ford Fiesta було припарковане біля “Нової пошти”, а інший автомобіль пошкодив його та зник з місця події. На місці працівники поліції склали план-схему ДТП, відібрали пояснення та продовжують пошуки інших учасників.

18:04. Хоцьки (Циблівська ТГ), вулиця Золотоніська. К.С. повідомила, що її батьки 17 жовтня поїхали в ліс та потрапили в ДТП. Потім вони загубились в лісі, однак їх знайшли. 18 жовтня о 15:00 повернулись за своїм автомобілем ГАЗель, але його не було на місці. Було видно, що його витягували якимось джипом. Працівники поліції встановили, що 18 жовтня близько 10:30 авто доставили на штрафмайданчик у Переяславі. Його знайшли працівники лісового господарства.

21:45. Соснова (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. Директорка Студениківської школи К.Н. 1970 р.н. повідомила, що близько 11:30 громадянин Є.В., який працює водієм, використав службовий автобус в особистих цілях. На місці події працівники поліції відібрали заяву та пояснення. Справу передали на розгляд поліцейському офіцеру громади.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 17 вересня у Переяславі біля АТБ сталася ДТП, зіткнулися Ford та велосипедист. Деталі події ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору