ВЛАДА

Олександр Пироговський із Переяслава достроково складає депутатські повноваження в обласній раді

У Київській обласній раді стане менше депутатів з Переяславщини. Олександр Пироговський складає повноваження.

На розгляд позачергової шостої сесії Київської обласної ради 21 жовтня винесли питання про дострокове припинення повноважень депутата облради Олександра Пироговського із Переяслава. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на розпорядження Київської обласної ради.

На офіційній Facebook-сторінці політична партія “За майбутнє”, яку представляє Пироговський, причиною такого рішення називає складну економічну ситуацію: “За словами депутата, нинішня економічна криза поставила підприємства, до яких він має відношення, практично на межу виживання. У цих умовах делегування повноважень з управління компаніями виявилось практично неможливим і депутат змушений повернутися до самостійного керівництва ними. Наразі своїм першочерговим завданням Олександр Пироговський бачить недопущення скорочення робочих місць на підзвітних йому бюджетоутворюючих підприємствах”.

Нагадаємо, що Олександр Юрійович депутат чотирьох скликань районних рад і трьох скликань Київської обласної ради. Почав займатись власним бізнесом у 1999 році, йому вдавалось розбудовувати й розвивати підприємства, які були на межі банкрутства або занепаду. Нещодавно саме за сприяння Олександра Пироговського розпочався ремонт на вулиці Набережна в Переяславі (на нього кошти виділили частково з обласного бюджету).

В обласній раді залишається ще чотири представники Переяславщини: Тарас Костін від партії “Європейська солідарність”, Віктор Шеремета – “Слуга Народу”, Юрій Павлушко та Наталія Онопрієнко-Капустіна від партії “За майбутнє”.

Нагору