ЖИТТЯ

Проникнення на територію та пошкодження автобуса: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 20 жовтня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 20 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:28. Переяслав, вулиця Потапенка. Поліція зупинила водія К.С. 1993 р.н., який керував автомобілем Daewoo Lanos з підробним посвідченням. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

10:11. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. К.М. 1981 р.н. розповів поліції, що вантажівка та легковик Fiat Doblo висипали сміття на вулиці та поїхали геть. Справу передали дільничному інспектору.

11:13. Переяслав, вулиця Ковальська. Г.В. 1976 р.н. повідомив поліції, що днем раніше з будівництва викрали тачку, болгарку та інші інструменти. Поліцейські відібрали заяву та пояснення, провели огляд місця події. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

11:43. Циблі (Циблівська ТГ). Охоронець бази відпочинку в урочищі “В’юнище” Ш.В. повідомив, що на територію без дозволу проникли семеро осіб із логотипами певної організації, одна особа в цивільному з відеокамерою. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 239-2 (Незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах).

12:22. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. П.Д. 1986 р.н. повідомив, що протягом трьох годин невідомі пошкодили рейсовий автобус Mercedes сполучення Тарасівка-Переяслав: облили фарбою, розбили скло, але нічого не викрали. Поліція відібрала заяву та пояснення, справу передали дільничному.

13:55. Переяслав, вулиця Велика Підвальна. Ш.О. 1982 р.н. повідомила поліції, що 19 жовтня о 18:00 її чоловік К.О. 1982 р.н. пішов на нічну робочу зміну та досі не повернувся додому. Раніше К.О. не зникав. Майже відразу після цього поліції стало відомо, що чоловік все ж таки з’явився вдома.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, одну у Вовчкові (Переяславської ТГ), одну в Студениках (Студениківської ТГ) та одну в Ташані (Ташанської ТГ).

Нагадуємо, на сесії міської ради знову розглянули питання про клопотання щодо вилучення з Державного реєстру пам’ятки “Монумент на відзначення 300-річчя возз’єднання України з Росією”. Підтримали це рішення лише десять депутатів.

Юлія Кравченко

Нагору