ЖИТТЯ

Наркотики, телефонні шахраї та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 жовтня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:59. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. З.В. 1957 р.н. повідомив поліції, що біля автовокзалу його авто Fiat Doblo підрізав автомобіль Infiniti. Далі порушники підійшли до З.В. та під час сварки без застосування зброї поклали його на землю. Справу передали дільничному офіцеру.

11:02. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), вулиця Садова. Г.І. повідомив, що за час його відсутності з 17 жовтня хтось, пошкодивши двері, проник до його сараю. Викрали електроінструменти та кабелі. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

13:41. Циблі (Циблівська ТГ). На трасі біля АЗС “KLO” сталася ДТП за участі автомобілів Lexus та Волга. Ніхто не постраждав. На громадянина К.А. 1946 р.н. склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:10. Чирське (Переяславська ТГ), вулиця Київська. Патрульний повідомив, що під час поверхневої перевірки виявив у громадянина Г.В. 2000 р.н. паперовий згорток з подрібленою речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс. Пізніше стало відомо, що це справді були коноплі, вага – 5 грамів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

20:32. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. М.Н. 1958 р.н. повідомила поліції, що близько 16:00 їй зателефонувала людина, яка представилася працівником банку ПУМБ. Заявниця надала інформацію про свою банківську картку, після цього з неї зникло 2635 гривень 2 копійки. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вовчкові (Переяславської ТГ) та у Великій Каратулі (Переяславської ТГ).

Нагадуємо, вчора ми розповідали про те, як пройшла доба 20 жовтня для працівників поліції Переяслава. Про пошкодження автобуса та незаконне проникнення на територію, читайте тут.

Юлія Кравченко

Нагору