ТРЕШ

Біля Переяслава сталася смертельна ДТП: відео з місця події

На Переяславщині зіткнулися Nissan та Mercedes GL. Водій Nissan загинув на місці. Постраждало троє осіб, двоє з них – діти.

Сьогодні, 23 жовтня о 18:57 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення від громадянина Р. про ДТП поблизу села Єрківці (Дівичківська ТГ). Рятувальників викликали для деблокації потерпілих. На виклик направили трьох чоловік особового складу. Про це Інформатору повідомив провідний інспектор РС ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 19:17 рятувальники прибули на місце події. Розвідка показала, що зіткнулися два легкових автомобілі марок Nissan та Mercedes GL. У результаті зіткнення загинув водій автомобіля Nissan Л.А. 1984 р.н., троє осіб (К.О. 1985 р.н., Л.М. 2010 р.н. та Л.М. 2019 р.н.) отримали ушкодження різного ступеня тяжкості – їх забрали до Бориспільскої ЦРЛ. Водій автомобіля Mercedes-Benz GL не постраждав. Роботи по деблокації не проводилися.


Нагадуємо, нещодавно ми розповідали, скільки коштів отримав міський бюджет і на що їх витрачали. Детальніше – в публікації за посиланням.

Нагору