ЖИТТЯ

Пожежа від недопалку та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 22 жовтня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:04. Переяслав. Д.М. 1972 р.н. розповів поліції, що протягом доби хтось викрав два електрокабелі довжиною по 250 метрів. В поліції повідомляють, що справу про цю крадіжку приєднано до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

19:51. Переяслав, вулиця Набережна. С.Є. 1995 р.н. повідомила поліції, що хтось із сусідів кинув недопалок, який упав їм на балкон і спричинив загоряння. Пожежу загасили самотужки. У відділі поліції повідомляють, що винні відшкодовуватимуть завдані збити.

17:52. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Водій автомобіля КамАЗ Б.Ю. 1981 р.н. повідомив поліції про ДТП – сталося зіткнення автівок Renault Dokker та КамАЗу заявника. На водія Renault Dokker К.В. 1969 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): п’ять у Переяславі та одну в Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно ми розповідали, скільки коштів отримав міський бюджет і на що їх витрачали. Детальніше – в публікації за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору