ЖИТТЯ

Крадіжка кукурудзи, “смерть” під потягом та вирізання дерев: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 23 жовтня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 23 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:45. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ), вулиця Миру. Б.І. 1950 р.н. повідомив, що вночі авто в’їхало в його паркан та зникло з місця події. Залишилась лише решітка від авто ВАЗ-2107. У заявника відібрали заяву. Наразі працівники поліції проводять слідчі дії.

17:52. Циблі (Циблівська ТГ), дачний кооператив. Д.С. 1980 р.н. повідомив поліції, що О.А. 1960 р.н. пилою вирізав дерева. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

18:19. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Привокзальна. Заявник Т. повідомив поліції, що громадянина К.А. переїхав потяг і той загинув. На місці події працівники поліції встановили, що інформація не підтвердилась. Особи, яка б отримала тілесні ушкодження від потяга, не виявили.

20:40. Улянівка (Ташанська ТГ). М.А. 1981 р.н. повідомив, що на повороті на Улянівку на полі крали кукурудзу. Троє охоронців затримали шістьох крадіїв з двома причіпами. На місці події поліцейські опитали затриманих та відібрали пояснення. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 жовтня біля Переяслава зіткнулися Nissan та Mercedes GL. Водій Nissan загинув на місці. Деталі ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору