ЖИТТЯ

Як підготуватись до Хелловіну: кілька святкових порад

31 жовтня у світі відзначатимуть Хелловін або День всіх святих – свято, коли прийнято переодягатися в нечисть і влаштовувати вечірки з моторошними атрибутами. Щорічно мода на образи оновлюється, але декор залишається незмінним.

Інформатор розповість детальніше, як підготуватись до цього свята.

Костюм на Хелловін. Незважаючи на те, що на свято прийнято переодягатися в персонажів фільмів-жахів або страшних оповідань, тенденції останніх років показують, що костюм може бути будь-яким. Можна вибрати улюбленого супергероя, відомого вченого або персонажа із серіалу. Цікавим буде також парний костюм, наприклад, пара може прийти на вечірку в костюмі кхала Дрого і Дейнеріс або Джокера і Харлі Квінн.

Гарбуз. Помаранчевий символ Хелловіна. Підійдуть як їстівні екземпляри, на яких можна вирізати зловісні мордочки, так і їхні пластмасові побратими. А якщо ви не хочете займатися різьбленням, можна зробити на гарбузі “обличчя” по-іншому. Просто наклейте на нього рот і очі, зроблені з тканини, або намалюйте мордочку маркером.

Чаклунські штучки. Відьми – бажані гості на будь-якому Хелловіні. Тож, декоруючи приміщення, використовуйте гострі капелюхи, мітли та пляшечки із зіллям. Ці аксесуари обов’язково створять необхідний антураж.

Макіяж для вечірки на Хелловін. Якщо хочеться виділитися не тільки костюмом, але також і макіяжем, то доведеться витратити досить багато часу і сил на те, щоб потренуватися і зробити щось вражаюче. Зате всі витрачені зусилля будуть варті досягнутого ефекту. Як правило, спеціальний макіяж на Хелловін роблять для того, щоб створити на обличчі подобу страхітливої маски.

Страшні картинки. Один з найпростіших варіантів ефектно прикрасити кімнату – виберіть кілька відповідних зображень (черепи, відьми, гарбузи, кажани, привиди) і роздрукуйте картинки на принтері. Тепер ви можете помістити їх в рамочки і розвісити на стінах у кімнаті.

Лякаючі обличчя. Незважаючи на те, що традиційним атрибутом Хелловіну є “голова, що світиться” з гарбуза, можна зробити її аналог з апельсина. Для цього страшне обличчя можна вирізати в шкірці апельсина.

Свічки. Червоні, чорні, помаранчеві… Вони допоможуть вам створити по-справжньому хелловінську атмосферу. Підійдуть як великі, так і маленькі плаваючі. Ви можете зробити ексклюзивну свічку, прикрасивши її силуетами з паперу або чорним мереживом.

Нагадаємо, що Переяслав прикрашають фотозонами та відповідним декором. А містяни не втрачають нагоди, щоб зробити гарні знімки. Що з цього виходить, дивіться за посиланням. 

Нагору