ЖИТТЯ

Скелет, смерть з косою, привиди та палаючі гарбузи: як компанія XataNet у Переяславі прикрасила офіс до Хелловіну

До Хелловіну залишилось всього кілька днів, прикраси вже висять на деяких магазинах та домівках Переяслава. Але найцікавішим декор видався у компанії ХатаNet. Там є скелет, привиди, смерть з косою та палаючі гарбузи.

Вже 31 жовтня у всьому світі люди святкуватимуть Хелловін – День всіх святих. У Переяславі з цієї нагоди почали облаштовувати фотозони та відповідний декор. Найбільше вразив офіс інтернет-компанії  ХатаNet: він прикрашений гарбузами, привидами, свічками, павутиною та відповідними наклейками як зовні, так і всередині приміщення. Навіть смерть з косою та скелет поставили для правдоподібності. Таким чином компанія намагається розбавити сірі будні та викликати усмішки на обличчях переяславців. А в день свята працівники ХатаNet будуть з відповідним гримом та в костюмах. Про це повідомляє Інформатор.

– Ми вже близько трьох років поспіль прикрашаємо наш офіс, – розповіла Світлана Радько, старша менеджерка по роботі із технічної підтримки. – А саме цього року прийняли рішення, що потрібно встановити декор не тільки всередині, а і зробити фотозону та прикраси надворі. Так вчинили, тому що не всі люди заходять в наш офіс, тож не бачать цю красу. Деякі з аксесуарів залишаються у нас з року в рік, а дещо докупляємо.

Самостійно ми зробили привидів, і як виявилось, це дуже легко. Потрібно надути кульку, розмалювати і прикрасити. Стосовно іншого декору – це все невід’ємна атрибутика свята Хелловін. Часу на прикрашання офісу всередині знадобилось небагато – всього один день. Наступного дня встановлювали декор надворі, це зайняло кілька годин.

Відвідувачам та клієнтам ХатаNet зазвичай подобається таке декорування. Дехто запитує, навіщо ми це зробили, а ми пояснюємо, що так відзначають Хелловін. Був випадок, здається, в минулому році, коли людина, побачивши прикраси, сказала, що це демони і ми не повинні такого робити. У кожного своя думка, але більшість подяліють нашу – це ж просто для розваги.

Цей павук має страшний вигляд

Смерть з косою відмінно підходить для свята Хелловін

Декор працівники ХатаNet встановлювали самі

Зловіщі гарбузи створюють відповідну атмосферу

Чорний кіт, який не зможе перебігти вам дорогу

Деякий декор залишився ще з минулого року

У компанії ХатаNet є дух Хелловіну

Працівники ХатаNet прикрашають свій офіс щороку

Декор має натуральний вигляд

Всередині гарбузів палають свічки, які створюють моторошну атмосферу

Happy Halloween

Кажани додають антуражу

Декор працівники ХатаNet підібрали незвичайний та різноманітний

Як підготуватись до Хелловіну, нещодавно розповідав Інформатор. Кілька цікавих порад читайте тут. 

Оксана Симоненко

 Відео: Едуард Аврамич

Партнерський матеріал

Нагору