ЖИТТЯ

Біля Переяслава сталася ДТП: постраждали двоє людей

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі Mazda та Skoda.

27 жовтня о 19:23 на трасі Бориспіль-Дніпро біля села Єрківці (Дівичківська ТГ) сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі Mazda та Skoda. Двоє учасників події постраждали. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними від поліції, житель Харківської області, керуючи автомобілем Mazda, здійснював обгін та допустив зіткнення з авто Skoda Octavia під керуванням громадянина К.А. 1976 р.н., який повертав ліворуч. Внаслідок ДТП у пасажирки Skoda Octavia К.Є. 2013 р.н. – перелом лівої ключиці. Водій Skoda отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану потиличної ділянки. Постраждалих доставили до броварської лікарні.

За цим фактом відкриють провадження за статтею 286 КУпАП (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що у Переяславі лікарня переповнена хворими на коронавірус. Вони лежать у всіх відділеннях – навіть у пологовому. Про малі запаси кисню, велику кількість хворих та штам “Дельта” розповіла директорка лікарні – читайте за посиланням. 

Нагору