ЖИТТЯ

Крадіжка та п’яний чоловік у будинку культури: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 27 жовтня переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 27 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:18. Переяслав, вулиця Петропавлівська. М.М. 1988 р.н. повідомив, що у ніч з 23 на 24 жовтня наглядно відомі особи викрали бетонозмішувач, 10 мішків цементу, болгарку, перфоратор. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

15:37. Переяслав, вулиця Григорія Сковороди. С.А. 1991 р.н. повідомила, що у будинок культури зайшов нетверезий чоловік та чіпляється до працівників. На зауваження не реагував. На вигляд він низький, худий, темноволосий та смуглявий. Був одягнений в синю куртку та чорні штани. Коли поліцейські прибули на місце події, їм сказали, що чоловік втік у невідомому напрямку. Правоохоронці патрулювали прилеглі вулиці, але чоловіка за вказаними прикметами не виявили. Патрулювання триває.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Лецьках (Циблівська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 27 жовтня на Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі Mazda та Skoda. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору