ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах 1 листопада може не бути світла: на яких вулицях

Світла завтра може не бути в Переяславі та чотирьох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з ремонтними роботами.

У понеділок, 1 листопада, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Чирському, Гайшині, Пристромах та Переяславському у зв’язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Новокиївське шосе, Можайській, Оболонній, Лагерній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Миру, Дніпровській, Героїв Дніпра, Ярослава Потапенка, Мічуріна, Петропавлівській 2, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, Гагаріна, Сковороди, Підварській, Металургів, провулках Чернишевського та Сергія Лазенка.
  • у Чирському (Переяславська ТГ) – на вулицях Київській, Покровській, Підгірній, Набережній.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Миру, Гайовій, Садовій, Завірській, Переяславській, Вишневій, Стаднійчука.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях Польовій, Ватутіна, Покровській, Козацькій, Сонячній, Бобровників, Першотравневій, Набережній, Гордіївській, Черняховського, Свободи, Незалежності, Молодіжній, Діброва, Броварській, Миколаївській, Шевченка, 30 років Перемоги.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

Нагадаємо, що сьогодні на базарі, як і зазвичай, зібралось багато людей, всі ходять в захисних масках і дотримуються карантинних обмежень. Продавці встановлення “червоного” рівня в цілому не відчули.

Оксана Симоненко

Нагору