ЖИТТЯ

У селі виявили труп, бійка в магазині та багато ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 31 жовтня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 31 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:13. Пристроми (Студениківська ТГ), вулиця Свободи. Староста повідомив поліції, що у селі виявили труп 84-річного чоловіка Х.М., він проживав сам. Тіло лежало в будинку, на ньому були залишки від чаду. Труп направили на судово-медичну експертизу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство).

10:04. Сомкова Долина (Студениківська ТГ), вулиця Якима Сомка. Л.С. 1972 р.н. повідомила, що днем раніше в магазині сталася бійка – відвідувач побив продавчиню. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення. Згодом приймуть рішення про відкриття кримінального провадження.

10:48. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Т.О. 1987 р.н. повідомив, що біля магазину “Господар” сталася ДТП. Зіткнулись автівки Chevrolet Lacetti та невідоме авто, схоже на Lanos, яке зникло з місця події. Наразі поліція проводить слідчі дії та встановлює особу, яка скоїла ДТП.

11:24. Переяслав, вулиця Сковороди. С.С. 1971 р.н. повідомив, що біля гімназії сталася ДТП. Зіткнулись авто Ford та скутер. Постраждала жінка, викликали швидку. На місці події поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації (на фото).

15:07. Переяслав, АЗС “КЛО” на вул. Золотоніське шосе. С.В. 1998 р.н. повідомив, що біля заправки зіткнулись автомобілі BMW та Volvo. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) на громадянина М.О. Відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, у Дівичках (Дівичківська ТГ) та у Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що за останні кілька днів в Україні та світі трапилось багато подій. Деякі із них радують, а інші лякають. Детальніше про них дізнавайтесь за посиланням. 

Оксана Симоненко

Фото надали очевидці ДТП біля гімназії

Нагору