ЖИТТЯ

П’яний на дорозі, фейкове побиття та подяка: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 1 листопада переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 1 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:37. Переяслав, вулиця Михайла Грушевського. Ш.О. повідомила поліції, що на узбіччі дороги лежить невідомий чоловік без слідів побиття та крові. Зі слів заявниці, він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції приїхали на місце події, де вже працювала швидка. Виявилося, що чоловік справді був п’яним. Йому надали медичну допомогу.

13:01. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Д.С. 1980 р.н. розповів поліції, що в лісі невідомі особи вирізають дерева. Поліцейські прибули на місце події і виявили, що хтось справді вирізав дерева. Наразі проводиться слідство. О 14:27 заявник Д.С. зателефонував, щоб висловити подяку за оперативне реагування правоохоронців.

17:13. Помоклі (Ташанська ТГ), вулиця Страдного. М.А. 2002 р.н. повідомив, що його побили шестеро осіб, погрожували ножем і газовим балончиком. До поліції він цього дня телефонував тричі. Подія не підтвердилася – заявник перебуває на обліку в лікаря-психіатра.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі, у Циблях (Циблівська ТГ) та в Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що позавчора на недільному базарі у Переяславі проводили перевірки вакцинації продавців. Згодом будуть рейди фітнес-клубів і ресторанів.

Юлія Кравченко

Нагору