ЖИТТЯ

Кидався із сокирою, вилучили наркотики, ДТП на трасі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 2 листопада переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 2 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:36. Переяслав, вулиця Борисівське поле. Лейтенант поліції К.Р. повідомив, що під час патрулювання у громадянина Б.Ю. 1984 р.н. виявили пакет із зеленою речовиною, схожою на канабіс. Загалом – 7 грамів. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

20:51. Дівички (Дівичківська ТГ), вулиця Космонавтів. М.М. 1995 р.н. повідомила поліції, що на неї із сокирою кидався відомий їй громадянин Д.С. 1994 р.н. Потім він пішов у бік військового містечка, де працює слюсарем. У будинку була однорічна дитина. Цю справу передали дільничому інспектору.

23:25. Переяслав, вулиця Богданівська. Я.О. 1985 р.н. повідомила, що в групу її дитини під час онлайн-навчання підключаються невідомі та нецензурно лаються. Також додала, що старшокласники в школі продають вейпи. За її словами, керівництво школи про це знає та намагається вирішити питання. Жінка звернулась із метою інформування, наряду поліції не потребувала. Від написання заяви відмовилась.

23:55. Переяслав, вулиця Пугачова. С.А. 2004 р.н. розповів, що прийшов додому в стані алкогольного сп’яніння. Його батько С.Ю. прокинувся, також перебуваючи в нетверезому стані, побив сина. Заявник повідомив, що поліції не потребує – розібрались самостійно.

3 листопада, 0:19. 90-й км траси Київ-Харків біля повороту до села Переяславське (Студениківська ТГ). Т.С. 1963 р.н. повідомив, що зіткнулись авто Lanos, водій якого був у стані алкогольного сп’яніння, та вантажівка Iveco з причепом. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, у Виповзках (Ташанська ТГ) та у Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславській громаді вже діють три пункти обігріву, там допомагають бездомним. Де вони розташовані, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору