ЖИТТЯ

Авто збило велосипедиста та жорстоке поводження з тваринами: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 4 листопада переяславські поліцейські мали 46 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 4 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 46 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:03. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. К.Л. 1967 р.н. повідомила, що о восьмій ранку під час телефонної розмови надала невідомій особі дані своєї банківської картки. Після цього з картки зникли дві тисячі гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 ККУ (Шахрайство).

11:04. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ), вулиця Миру. В.Л. 1976 р.н. повідомила, що 3 листопада її доньку В.А. ошукали особи ромської національності. Зі слів самої В.А., її ввели в гіпноз. З будинку зникли три тисячі гривень та золоті прикраси. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 ККУ (Шахрайство).

11:36. Переяслав. Працівник поліції повідомив, що при поверхневому обшуку виявив у А.Р. 1980 р.н. паперовий згорток з подрібленою речовиною, зовні схожою на канабіс. Загалом – 3 грами. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:35. Переяслав, вулиця Трубайлівська. Р.А. 1987 р.н. повідомила поліції про те, що господар будинку на вулиці Трубайлівська жорстоко поводиться із собакою. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Справу передали дільничному офіцеру.

23:32. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Надійшло повідомлення, що автомобіль збив неповнолітнього велосипедиста та зник із місця події. Сам велосипедист Ш.В. 2002 р.н. нічого не пам’ятає. Поліція шукає винуватця. За цим фактом відкриють провадження за статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Також за добу поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та по одній в Помоклях (Ташанська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ), Лецьках (Циблівська ТГ) та Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, в Переяславі на проспекті Червоноармійців вже більше року ведеться будівництво. Ми спробували дізнатися, що може бути в цій чотириповерховій споруді.

Юлія Кравченко

Нагору