ЖИТТЯ

Ресторан чи щось інше? У Переяславі будують чотириповерхову скляну споруду

У Переяславі на проспекті Червоноармійців вже більше року ведеться будівництво. Що може бути в цій чотириповерховій споруді?

Жителі Переяслава неодноразово цікавилися в Інформатора деталями будівництва на проспекті Червоноармійців. Що ж там буде? Відомо, що почалося будівництво об’єкту 1 липня 2020 року, а завершення його заплановане на 31 грудня 2021 року. Площа забудови – 270 кв. м,  а загальна площа території – 1350 кв. м, сам об’єкт чотириповерховий.

Дізнатися більше ми спробували у головного архітектора Переяслава Петра Пурденка. Втім, він сказав, що точною інформацією про це будівництво не володіє й за подробицями варто звернутися до замовника.

Журналістка Інформатора вирушила до самого об’єкту. Роботи виконує переяславське ТОВ “БФ Будінвестмонтаж”. На місці працівники розповіли, що там будують ресторан. Замовник – підприємство “Земля Переяславщини”. Керівник цього підприємства Олександр Ярема по телефону відмовився розповідати будь-які подробиці, навіть не сказав, що саме буде на місці, де зараз повним ходом триває будівництво. Зазначив лише, що, можливо, не вдасться вкластися в запланований термін.

Нагадуємо, що все більше переяславців вакцинуються від коронавірусу. Але чи роблять вони це за власним бажанням, ми дізнавалися в них особисто.

Юлія Кравченко

Нагору