ЖИТТЯ

На Переяславщині сталася ДТП: двоє людей постраждали

На Переяславщині сталася ДТП, внаслідок якої постраждали двоє людей. Відкриють кримінальне провадження.

4 листопада близько 7:15 на трасі Київ-Харків поблизу села Козлів (Студениківська ТГ) сталася ДТП за участі автомобіля InterCargo, яким керував Ч.В. 1971 р.н., та автомобіля Audi під керуванням А.І. 1990 р.н. Двоє учасників події постраждали. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Водій Audi, рухаючись з Києва, був неуважним і не вибрав визначеної швидкості руху, через це допустив зіткнення з автомобілем InterCargo. В результаті у нього політравма: закрита мозкова травма, струс головного мозку та субарахноїдальний крововилив. Його пасажиру А.О. 1992 р.н. діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом кісток носу та правої кисті, забій грудної клітки та грудного відділу хребта. Обох доставили до бориспільської лікарні.

За цим фактом відкриють провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадуємо, що протягом доби 3 листопада переяславські поліцейські мали 17 викликів. Про гроші за могильний пам’ятник, крадіжку кабелю та чоловіка без дому читайте за посиланням.

Фото тематичне

Нагору