ЖИТТЯ

Могильний пам’ятник, крадіжка кабелю та чоловік без дому: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 3 листопада переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 3 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:23. Циблі (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Ц.В. 1973 р.н. повідомив, що на повороті до госпіталю протягом ночі викрали 300 метрів мідного кабелю. Поліція відібрала заяву та пояснення, а також склала протокол огляду місця події.

16:47. Переяслав, вулиця Ярмаркова. С.І. повідомив, що на зупинці громадського транспорту здійснюють продаж алкоголю на розлив. Прибувши на місце події, поліціянти опитали учасників та виявили, що інформація не підтвердилась.

19:16. Переяслав, вулиця Небесної Сотні. В.М. 1951  р.н. повідомила, що замовила пам’ятник на могилу матері у С.В. та заплатила 5400 гривень. Але той роботу не виконав, кошти не повертає. Поліція відібрала заяву та пояснення.

0:06. Переяслав, вулиця Леніна. М.Ю. 1991 р.н. повідомив, що йому ніде переночувати, а надворі дуже холодно. Зазначив, що раніше ночував на роботі, але втратив її. Звернувся з метою інформування, від написання заяви та пояснень відмовився. Претензій морального та матеріального характеру не має.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 3 листопада на Переяславщині сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь за посиланням. 

Оксана Симоненко

Нагору