ЖИТТЯ

Погода на 6 листопада: у Переяславі зранку дощитиме, а вдень буде сонячно

Вночі в Переяславі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Вдень і ввечері небо буде безхмарним.

У суботу, 6 листопада, у Переяславі вночі та зранку йтиме дощ. Опади – 0,8 мм. Вдень і ввечері небо буде безхмарним. Найхолодніше буде ввечері – 6 градусів з позначкою плюс. Максимальна температура буде вдень, о 14:00, – 11 градусів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру буде 2-11 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 60 та 98 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 листопада – 9 годин 30 хвилин. Завтра день стане коротшим на чотири хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:52, а захід – о 16:22.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1930-му році – 15,2 градуса тепла, а найнижчу в 1891-му – 13,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цього дня вшановують пам’ять святого Арефи і відзначають день ікони Божої Матері “Усіх скорботних радість”. У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти і загадували на судженого. Вночі 6 листопада може випасти перший стійкий сніг. У давнину помітили: якщо грибів вродило мало — зима буде сніжною і суровою.

Юлія Кравченко

Нагору