ЖИТТЯ

Фейкова ДТП та непідтверджена спроба самогубства: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 5 листопада переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 5 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:15. Переяслав, вулиця Ломоносова. Медики повідомили поліції про спробу самогубства громадянки Б.О. 1986 р.н. Пояснили, що жінка випила 18 таблеток адаптолу та 10 таблеток цинаризину. На місці події жінка пояснила, що випила ліки з власної необережності та не мала наміру скоїти суїцид.

6 листопада, 1:15. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Польова. Л.А. 2010 р.н. повідомила поліції, що її вітчим буянить, викликала наряд. Правоохоронці прибули на місце події, але їм ніхто не відкрив, а на неодноразові дзвінки не відповідали.

6 листопада, 3:00. Переяслав. О.О. повідомив про ДТП неподалік закладу “Любокрай”. Пояснив, що мінівен Chrysler злетів з дороги. Зі слів заявника, можливо, що там два трупи. Приїхавши на місце події, поліцейські виявили, що аварії не було. Як повідомили пасажири автівки, вони просто зупинилися перепочити на узбіччі, але застрягли. На авто механічних пошкоджень не було.

6 листопада, 3:42. Переяслав, вулиця Набережна. О.І. 1983 р.н. повідомив, що спілкувався в інтернеті з дівчиною Т.Н. 1997 р.н., яка дала йому свою адресу. Прибувши за адресою, заявник побачив невідомого чоловіка. Попросив поліцію перевірити, чи не утримує цей чоловік дівчину в квартирі. Правоохоронці приїхали на місце події, але їм ніхто не відчинив, а заявник не відповідав на дзвінки.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що 4 листопада на Переяславщині сталася ДТП, внаслідок якої постраждали двоє людей. Відкриють кримінальне провадження.

Юлія Кравченко

Нагору