ЖИТТЯ

Діти, друзі та домашні улюбленці: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Деякі осінні дні видаються дуже теплими, а це означає, що можна не тільки класно провести час, а і зробити кілька знімків. Хтось фотографується із друзями, а дехто на тлі красивих пейзажів.

Інформатор покаже, що публікували жителі Переяслава цього тижня в соцмережі Instagram.

Осіннє листя ще тримається на гілках дерев. Це, напевно, для того, щоб красуні встигли зробити красиві фото. Гармонічне поєднання цих кольорів зачаровує.

@_lutchik_solntsa_

@tanialadik

@viktoria_metcher

Не лише людина може стати хорошим другом, а і наші домашні улюбленці. Часом вони смішні, невгамовні та неслухняні, але завжди щирі та в скрутні хвилини залишаються з нами.

@annashelest_photographer

@darinaneshcheret

Надягнути тематичні піжами та зробити фото на згадку – чому ні? Або можна влаштувати вечірню прогулянку з друзями та круто відпочити. Все це згодом варто опублікувати в Instagram.

@angelishaa.m

@zinchenko_26_

В останні теплі дні переяславці влаштовують фотосесії з малечею. Навіть те, що дітки жваві та непосидючі, не заважає зробити класні знімки.

@_yanochka_naidenko_

@tanya_chorna_photo

Зазначимо, що листопад – один із найсумніших і водночас найчарівніших місяців року. Це той період, коли зима вже нещадно зриває листя з дерев, а осінь хоче радувати золотими та червоними кольорами, хоча й на сірому фоні. Який він цього року в Переяславі, дивіться у фоторепортажі. 

Оксана Симоненко

Нагору