ЖИТТЯ

Крадіжка кисневих балонів, незаконне полювання та вирубка ялинок: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 6 листопада переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 6 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:07. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. У.П. повідомив, що протягом ночі невідомі особи викрали три кисневі балони з території лікарні. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення. Наразі тривають слідчі дії.

8:27. Семенівка (Студениківська ТГ). Екологічний інспектор К.Д. повідомив, що у мисливських угіддях, неподалік від села затримали групу осіб, які полювали без відповідного дозволу. На місці події поліціянти встановили осіб, а справу передали екологічним інспекторам.

16:11. Переяслав, 54-й км траси Бориспіль-Дніпро. Старший інспектор, лейтенант поліції Б. повідомив, що при перевірці авто Ford Transit виявили, що перевозять більше 20 ялинок без відповідних на те документів. Місце вирубки відоме. За цим фактом наразі проводять перевірку.

19:42. Переяслав, вулиця Пугачова. П.Я. повідомила поліції, що у заведеній автівці лежить чоловік 40-50 років. Ні на що не реагує. Попросила швидку та поліцію. На місці події правоохоронці встановили, що з чоловіком все добре. Він просто заснув.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 7 листопада на базарі в Переяславі у продавців перевіряли наявність сертифікатів про вакцинацію. Репортаж з базару читайте тут. 

Оксана Симоненкко

Фото тематичне

Нагору