ЖИТТЯ

Конфлікт на базарі, дитячі жарти та п’яний водій: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 листопада переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:55. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Х.В. 1978 р.н. повідомив, що годину тому на ринку придбав м’ясо, на його думку, неналежної якості. Після цього посварився з продавцями, які відмовлялися замінити товар. Прибувши на місце події, поліція встановила, що конфлікт закінчився мирним шляхом. Моральних та матеріальних претензій ніхто не має.

13:21. Переяслав, вулиця Пугачова. Ш.І. 2009 р.н. повідомив, що в багатоквартирному будинку його 11-річний знайомий погрожує ножем. Викликав наряд поліції. Прибувши на місце події та обстеживши під’їзд, поліціянти підозрілих осіб не виявили. Заявник на телефонні дзвінки не відповідав.

19:27. Семенівка (Студениківська ТГ), 84-й км траси Київ-Харків. Б.А. повідомив, що водій автівки Ford порушував правила дорожнього руху, підрізав інші автомобілі, а потім в’їхав у металевий відбійник. Прибувши на місце події, поліція постраждалих не виявила. На водія З.Г. 1990 р.н. за цим фактом склали адміністративні протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

8 листопада, 2:29. 85-й км траси Київ-Харків. Т.В. 1997 р.н. повідомив, що на проїжджу частину дороги перед авто BMW вибігла дика тварина. Через це сталася ДТП. Пошкоджено бампер автомобіля.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Дівичках (Дівичківська ТГ), Гайшині (Переяславська ТГ), Харківцях (Переяславська ТГ) та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що завтра у Переяславській громаді лунатимуть сирени та гучномовці. Жителі повинні зберігати спокій.

Оксана Симоненко

Фото тематичне

Нагору