ЖИТТЯ

Крадіжки, наркотичні речовини та продаж без акцизних марок: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 9 листопада переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 9 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:57. Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Москаленка. А.В. повідомив поліції, що протягом ночі невідомі особи, пошкодивши вікно, проникли до оселі. Сусід заявника розповів, що о другій ночі біля будинку стояло авто, але дані про нього надати не може, тому що надворі було темно. Викрали шуруповерт, циркулярку та перфоратор. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка).

11:48. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Зоряна. Є.Ю. 1952 р.н. повідомив, що протягом ночі невідома особа проникла до будинку через вікно та до господарчої будівлі через двері. Викрала бензо- та електроінструменти, три газонокосарки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185.

13:59. Лецьки (Циблівська ТГ), вулиця Мостового. На стадіоні біля школи при поверхневій перевірці у Б.О. 1998 р.н. виявили згорток із зеленою речовиною, схожою на канабіс. Загальна вага – 4 грами. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Під час проведення профілактичних заходів передбачених наказом НБУ від 29.10.2021 року “Про організацію проведення заходів з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу спирту, лікеро-горільчаних та тютюнових виробів” встановили, що в одному з магазинів міста здійснювали продаж електронних засобів для куріння, тютюну та рідин для куріння без акцизних марок. За цим фактом наразі проводять слідчі дії.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): п’ять у Переяславі та одну в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 вересня машиніст з підробленими документами проводив ремонтні роботи на узбіччі автодороги біля Переяслава. Суд призначив йому покарання. Яке саме, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору