ЖИТТЯ

Крадіжка, домашнє насильство та втеча: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 14 листопада переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:01. Переяслав. К.В. 1994 р.н. повідомив, що неподалік хлібозаводу авто ВАЗ збило жінку. Додав, що вона в свідомості, але має травму голови. Прибувши на місце події, поліція нікого не виявила – подія не підтвердилась.

11:06. Харківці (Переяславська ТГ), вулиця Героїв. І.Л. 1968 р.н. повідомила, що приїхав зять О.А. 1995 р.н., кричить на дитину, б’ється із дружиною. Справу передали дільничому інспектору.

13:08. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Набережна. Л.О. 1975 р.н. повідомив, що протягом ночі з його будинку викрали розкладне ліжко, матрац та кравчучку. Всередину крадії потрапили, пошкодивши двері. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 ККУ (Крадіжка).

14:14. Переяслав, вулиця Новокиївське шосе. Заявник Ш.Ю. 1995 р.н. повідомив, що у нічному клубі “Адреналін” невідомий чоловік заподіяв йому тілесні ушкодження. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). 

17:48. Гланишів (Переяславська ТГ), вулиця Покровська. Д.О. 1991 р.н. повідомив, що приїхав у гості та припаркував авто Chevrolet Aveo біля будинку, а сам пішов всередину на кілька хвилин. Авто було не зачинене. Однак з бардачка викрали гаманець, де було 1100 гривень та банківські карти. Згодом заявник повідомив, що речі знайшлися.

21:52. Сомкова Долина (Студениківсьака ТГ), вулиця Якима Сомка. Ш.В. 1972 р.н. повідомила, що вранці її донька Ш.В. 2006 р.н. пішла з дому. Заявниця приїхала з добового чергування і виявила записку, в якій донька написала, що вона в хороших руках, з нею все добре і через пару днів повернеться. Мати знайшла у Facebook товариша доньки С., зателефонувала та поспілкувалася з його мамою. Зникла дівчина вийшла на зв’язок о 20:46 та повідомила, що нібито перебуває в Києві у подруги. Але заявниця в це не повірила, адже чула, що біля доньки хтось сидів та говорив, що казати. Згодом донька повідомила, що перебуває у Жмеринці Вінницької області. Стосовно неї протиправних дій фізичного чи психологічного характеру не вчиняли.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 14 листопада на Переяславщині сталася пожежа. Гасили її понад годину. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Фото тематичне

Нагору