ЖИТТЯ

“Написала чоловікові смс про суїцид та зникла”: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 22 листопада переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:50. Переяслав, вулиця Сулими. А.В. 1980 р.н. повідомив, що у нього виник конфлікт з комунальною службою. Сказав, що комунальники зносять його огорожу. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення.

17:05. Переяслав, вулиця Можайська. Т.Ю. 1989 р.н. повідомила, що біля ЦПТО сталася ДТП – зіткнулись автівки Volkswagen та Daewoo Lanos. Прибувши на місце події, поліція відібрала заяву про нерозгляд цієї ситуації, збитки відшкодували. Претензій ніхто не має.

21:37. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. П.О. 1995 р.н. повідомив, що його дружина, з якою триває процес розлучення, Б.М. 1995 р.н. має біполярний розлад. Вона написала заявнику смс, зміст якого має суїцидальний намір. Зі слів чоловіка, Б.М. раніше вже різала собі руки. Заявник попросив зв’язатись із нею та перевірити, чи все добре. Прибувши на місце, поліціянтам двері квартири ніхто не відчинив. Сусідка повідомила їм, що більше двох діб нікого з мешканців квартири не бачила. Заявник у телефонній розмові розповів, що під час останнього спілкування дружина сказала, що їде в потязі. Куди саме, не говорила.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 21 листопада у Переяславі 25-річний чоловік скоїв самогубство. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору