ЖИТТЯ

Жителька Переяслава збирає гроші на солодкі подарунки для дітей з інвалідністю: як долучитися

Переяславка Наталія Шульга розпочала благодійну ініціативу “Диво на Новий рік у кожну родину”. Вона збирає гроші на подарунки дітям з інвалідністю.

Збір коштів на солодкі подарунки триватиме до 12 грудня. Після цього організаторка їх закуплятиме (наразі вона обговорює це з місцевими підприємцями — шукає того, хто зможе надати подарунки за закупочною ціною). 19 або 20 грудня дітей з інвалідністю порадують подарунками. Детальніше про благодійну ініціативу Наталія Шульга розповіла Інформатору.

У міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вона дізналася, що в Переяславі є 176 діток з інвалідністю та 112 сімей, які перебувають в тяжких життєвих обставинах. Саме комусь із них передусім і зроблять приємне.

– У цій службі є костюм Святого Миколая. Мій чоловік повезе того, хто буде в ролі Миколая, до діток, які не можуть пересуватися. Для тих, хто має змогу пересуватися, проведуть святковий концерт у будинку художньої творчості, – розповідає благодійниця.

Наталія Шульга обіцяє як фотозвіт події, так і звіт фінансових надходжень та витрат.

Якщо ви теж бажаєте долучитися до благодійної ініціативи “Диво на Новий Рік у кожну родину”, гроші можна перерахувати на картку ПриватБанку: 5168 7427 1323 0351 (Наталія Шульга).

У Переяславі також проведуть конкурс найкращих новорічних прикрас та атрибутів. Долучитися може кожен. Як саме, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору