ГРОШІ

Оберіть своє житло: актуальні листопадні ціни в Переяславі

Придбання житла — непросте рішення: покупці повинні вивчити характеристики десятків квартир та будинків, репутацію власника і врахувати побажання всіх членів сім’ї, а також намагатися заощадити. Розповсюджувати інформацію про продаж нерухомості — не легше, бо не кожному щастить знайти клієнтів.

Як би там не було, ми вирішили знову допомогти обом сторонам. Інформатор зібрав кілька актуальних оголошень із сайту olx, щоб вам було легше знайти житло.

КВАРТИРА В СЕЛІ

Недорого можна придбати квартиру за межами міста. Є варіант житла за 25 км від Переяслава. Квартира розташована в цегляному будинку. Тут є дві кімнати, автономне опалення, металопластикові вікна, інтернет. На території можна знайти ще й погріб, сарай, город. Інфраструктура поруч: магазин, кіоск, аптека.

5,5 тисяч доларів

Житло в селі

Розміщення: село, 25 км від Переяслава

Площа квартири: 42 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 149 019 гривень

КВАРТИРА НА ЛЕВАДІ

Однокімнатна квартира в мікрорайоні Спаська Левада з меблями та частково з технікою розташована на 2 поверсі п’ятиповерхового будинку. Зроблено косметичний ремонт. Санвузол роздільний, встановлений бойлер, є вихід на балкон. Підведені всі необхідні комунікації: світло, централізоване водопостачання, газ. В межах пішої прогулянки – школа, дитячий садок, супермаркет і автостанція.

22,5 тисяч доларів

Квартира в мікрорайоні Спаська Левада

Розміщення: мікрорайон Спаська Левада

Площа квартири: 34,5 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 609 624 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ МІСТА

Велика 4-кімнатна квартира розташована на 4 поверсі п’ятиповерхового будинку. В 500 метрах від будинку є все необхідне – відділення банку, аптека, дитячий садок, парк, дитячий майданчик, відділення пошти, ресторани та кафе, школа, магазини й зупинка громадського транспорту. Наявні балкон і лоджія, санвузол роздільний, опалення – централізоване.

Квартира в центры Переяслава, 35 тисяч доларів

Розміщення: центр Переяслава

Площа квартири: 83,5 м²

Кількість кімнат: 4

Ціна: 948 304 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору