ГРОШІ

Актуальні жовтневі ціни на житло в Переяславі: оберіть найкращий варіант

Вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Сьогодні ми покажемо вам актуальні пропозиції житла в Переяславі.

Ми знову вирішили допомогти і продавцям, і покупцям житла. Інформатор зібрав кілька актуальних оголошень із сайту olx, щоб вам було легше знайти або продати житло.

ЖИТЛО БІЛЯ СТАДІОНУ

У квартирі одна затишна кімната, є косметичний ремонт, встановлені сучасні металопластикові вікна. Велика та практична кухня у світлих тонах. Санвузол – суміщений, обкладений плиткою. Все зроблено лаконічно та грамотно з комфортом для проживання. В квартиру підведенні всі необхідні комунікації: світло, вода, газ. Територія двору обгороджена та доглянута з власним входом. Чудове місце розташування квартири є невід’ємним плюсом. Поряд магазини, школа, дитячий садочок, вокзал.

12,5 тисячі доларів

Житло в районі стадіону

Розміщення: центральна частина міста

Площа квартири: 25,10 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 328 265 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ ПЕРЕЯСЛАВА

Квартира кутова, розташована на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. Є одна велика кімната, кухня та суміжний санвузол. Стан – житловий. Є вихід на засклений балкон. Із комунікацій підведені: світло, центральне водопостачання та газ. Квартира вигідно розташована як для проживання, так і під комерційну діяльність. В межах пішої прогулянки: центральна площа міста, парк, школа, дитячий садочок та інші державні й комерційні установи.

22 тисячі доларів

Квартира в центрі міста

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 36 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 577 746 гривень

КВАРТИРА НА ЛЕВАДІ

Квартира двостороння, кутова, розташована на восьмому поверсі десятиповерхового будинку. Без сучасного ремонту, але в гарному житловому стані. Кімнати роздільні, з виходом на засклену лоджію та засклений балкон. Завдяки такому плануванню нові власники зможуть реалізувати свої бачення та задуми без будь-яких перешкод. Кухня доволі простора, тому при раціональному розміщенні меблів та техніки вийде затишний куточок для сімейних вечорів. Коридор у квартирі довгий, його площу також можна ефективно використати для побуту. Санвузол роздільний, встановлений бойлер. Крім того, у квартирі є комора, де можна зберігати продукти харчування або домашні речі.

27 тисяч доларів

Житло в мікрорайоні Спаська Левада

Розміщення: мікрорайон Спаська Левада

Площа квартири: 73,6 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 709 052 гривень

Схожу підбірку житла на продаж ви можете переглянути тут. Деякі з цих оголошень все ще актуальні.

Юлія Кравченко

Нагору