ЖИТТЯ

Телефонні погрози та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 29 жовтня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 29 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:28. Переяслав, вулиця Фабрична. Я.І. 1988 р.н. повідомила поліції, що хтось телефонує та погрожує фізичною розправою їй та її дочці. Поліція відібрала письмову заяву та пояснення.

13:15. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Ш.В. 1958 р.н. повідомив про ДТП за участі автомобілів Isuzu та Skoda. Поліція склала протокол на громадянина Ш. за статтею 124 КУпАп (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:05. Гречаники (Дівичківська ТГ), вулиця Миру. Я.Л. розповіла поліції, що її чоловік Я.В. 1953 р.н. дві години тому виїхав з дому на заправку та досі не повернувся. Заправка розміщується майже поряд із будинком. Телефона при собі не мав. Через деякий час жінка повідомила поліцейським, що Я.В. все-таки повернувся.

30 жовтня, 2:54. Велика Каратуль (Переяславська ТГ), вулиця Сахна. Поліції повідомили про ДТП з постраждалим. Пасажиру мотоцикла К.М. 2005 р.н. діагностували рвану ранку лівої гомілки. Поліція проводить перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): в Улянівці (Ташанська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, у свіжому випуску новин Інформатор розповідає про рішення останньої сесії міської ради: звіт про бюджет, питання про монумент на центральній площі та інше. Основна ж тема – епідемія коронавірусу. Скільки людей померли за останній тиждень? Що зараз коїться в лікарні? Чи вистачає запасів кисню?

Юлія Кравченко

Нагору