За лічені хвилини вдається дуже проста та смачна закуска начос. Можна використати багато спецій та різних соусів до страви.
Детальніше про те, як приготувати начос, розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 листи тонкого лаваша
- 2 ст. л. олії
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. копченої паприки
Приготування:
- Увімкніть духовку та розігрійте її до 200 градусів.
- Тим часом розріжте лаваш на трикутники та висипте в глибоку миску.
- Змішайте олію, сіль та паприку та гарно перемішайте, можна також додати подрібнений кріп або інші спеції з різними смаками, наприклад, сирну, грибну чи інші.
- Вилийте олію з прянощами до лаваша та гарно вимішайте.
- Викладіть лаваш на деко та поставте в духовку.
- Підсушуйте його приблизно 4-6 хвилин, залежно від духовки.