ЖИТТЯ

Малеча у Переяславі зможе написати листа Святому Миколаю: він сидітиме в “Старому вертепі”

Зовсім скоро маленькі переяславці зможуть написати листа Святому Миколаю. Крім цього, дітки отримають солодкі подарунки.

З 11 по 19 грудня у Переяславі в приміщенні фондів НІЕЗ “Переяслав” (колишнє кафе “Старий вертеп”) на вулиці Шевченка, 6 розміститься хатинка Святого Миколая. Там можна буде написати листа Чудотворцю та вкинути у скриньку. Про це Інформатору розповів Ігор Гайдаєнко, вчений секретар НІЕЗ “Переяслав”.

– Хто буде Святим Миколаєм, поки що залишиться таємницею, але можу сказати, що це будуть наші співробітники. Листи, які діти напишуть Чудотворцю, ми потім віддамо батькам, щоб вони побачили, чого хоче малеча. Крім цього, після написання листів діти отримають певні подарунки від нашого Миколая, – зазначив Гайдаєнко.

Додав, що там же проводитимуть майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас, пряників, можливо, навіть аквагриму. Прийти можна буде, лише заздалегідь записавшись на відповідний день.

Хатинка Святого Миколая працюватиме за таким графіком (дочекайтеся 11 грудня): 

  • Будні: 16:00-20:00
  • Вихідні: 12:00-20:00

Тел. для довідок: (093) 948-63-15.

Нагадаємо, що “Нова пошта” започаткувала власний нью-йоркський марафон, присвячений селищу Нью-Йорк Донецької області, що за кілометр від лінії фронту. Мета забігу – нагадати про війну в Україні. Капелан із Переяслава Дмитро Волошин взяв у ньому участь.

Оксана Симоненко

Нагору