ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах 4 грудня може не бути світла: на яких вулицях

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з ремонтними роботами.

У суботу, 4 грудня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Соснові, Денисах, Студениках, Строковій та Сомковій Долині у зв’язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 17 години:

  • у Переяславі – на вулицях Зоряній, Тепличній, Новорічній, Солонцях, Борисовському полі, 40-річчя визволення Переяславщини, Ярмарковій, Соборній, Коцюбинського, Петра Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, Надії Курченко, Дощовій, Києвобрамській, Чкалова, Межирічна, Ломоносова, Олега Іващенка, Ломаній, Шкільній, Гімназійній та на провулках Коцюбинського, Петра Дорошенка, ЧеховайНестерова.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Леніна, Космонавтів, Береговій, Гагаріна, Жовтневої Революції, Поліській, Садовій, Перемоги, Радянській, Новомарківській та на провулку Перемоги.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях  Незалежності, Центральній, Чапаєва, Городищенській, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Набережній, Таращанській, Шевченка, Вишневому Яру, Береговій, Заболотнього, Форостовського, провулку Миру, провулку Свободи, провулку Б.Хмельницького, провулку Павлюченка.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулиці Польовій.
  • у Строковій (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій, Луговій.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулиці Якима Сомка.

Нагадаємо, що 3 грудня центральній площі Переяслава встановлюють новорічну ялинку. Її спиляли на подвір’ї дитячого садочка. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Нагору