ЖИТТЯ

Як у Переяславі відзначили День людей з інвалідністю: відео

У Переяславі відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю. Клієнти та працівники Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції влаштували концерт і провели виставку-ярмарок.

Сьогодні, 3 грудня, відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. З цієї нагоди в стаціонарі психоневрологічного профілю Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції, що на вулиці Шевченка, 2 в Переяславі, клієнти підготували для гостей святкову концертну програму і виставку-ярмарок власних виробів. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

На концерті можна було побачити не тільки таланти клієнтів закладу, а ще й результат роботи спеціалістів, які там працюють. Були й вокальні, й танцювальні, й гумористичні номери. З веселою піснею виступили навіть волонтери з Німеччини, котрі прибули в Переяслав ще у вересні. Прийшли подивитися концерт і працівники міської ради та місцеві депутати.

У концерту програму також ввійшло нагородження тридцяти клієнтів Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції грамотами та солодкими подарунками. Їх вручала директорка закладу Раїса Голованова.

Зазначимо, що як Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції заклад почав працювати з 1999 року, він включає в себе декілька відділень. Наразі там перебуває 123 дорослих, а вдома обслуговують 315 осіб з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, що в свіжому випуску новин ми розповідаємо про можливий демонтаж приміщення, в якому розміщується просвітницький центр. Ще там йдеться про життя собачого притулку, який переїхав за новою адресою, пункт обігріву, куди можна приносити непотрібний одяг, та вшанування пам’яті жертв Голодомору.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору