ЖИТТЯ

Що подарувати батькам на Новий рік: п’ять вдалих ідей

Наближається улюблене для багатьох свято – Новий рік. Про подарунки під ялинку варто потурбуватися заздалегідь. Кому, як не власним батькам, треба обрати презент у першу чергу?

Інформатор підготував для вас п’ять гарних ідей, які допоможуть визначитися з вибором подарунка для батьків.

Для дому. Можна купити потрібну побутову або цифрову техніку: аерогриль, електрочайник, фотоапарат. Підберіть те, чим точно користуватимуться ваші батьки. Простіше кажучи, не варто дарувати кавоварку, якщо тато краще вип’є чаю, ніж чашечку еспресо. До речі, подарунок для будинку зовсім необов’язково має бути практичним та корисним у господарстві. Будуть в нагоді й сентиментальні презенти, наприклад, морський пейзаж, який нагадає батькам про першу спільну відпустку.

Для спільного дозвілля. Подаруйте мамі та татові можливість кудись сходити разом. Придбайте їм квитки в кіно чи театр, сплатіть святкову вечерю у ресторані. Трохи складніший варіант – спільний майстер-клас, наприклад, з кулінарії. А, може, уроки танців стануть чудовим способом пожвавити вечори ваших батьків? Ось побачите, вони із задоволенням скористаються можливістю відволіктися від сірих буднів.

Корисні. Щоб продемонструвати батькам свою любов і увагу, подаруйте їм на Новий рік те, що зробить їхнє повсякденне життя зручнішим. До цієї категорії можна віднести і подарунки для здоров’я, адже, як не крути, а турбота про нього – найважливіше в будь-якому віці. Також ви можете придбати красиву постільну білизну.

Для настрою. Такі презенти для двох “працюють”, лише якщо дарувати їх одночасно. Це можуть бути аксесуари в єдиному стилі (наприклад, парасольки з однієї колекції, трохи яскравішу для мами і стриманішу для батька), схожі чашки, що відрізняються якоюсь однією деталлю. А якщо ваші батьки молоді душею та з почуттям гумору у них все гаразд, можна замовити парні футболки зі смішними написами. Нехай гуляють у такому вбранні у найближчому парку на заздрість сусідам.

Сімейні. Припустимо, є у вас традиція відзначати свята у батьківському домі з усіма родичами. У цьому випадку вирішити, що подарувати батькам на Новий рік, простіше: можна обрати настільну гру, яка допоможе урізноманітнити посиденьки з рідними. Ще до цієї категорії віднесемо різні креативні подарунки: перекидний календар на наступний рік, де кожного місяця будуть відзначені важливі для сім’ї дати, або фотокнига, зібрана з дитячих фотографій ваших братів і сестер.

Нагору