ЖИТТЯ

У Переяславі запрацювала хатинка Святого Миколая: сьогодні там вітали дітей особливі гості

Сьогодні почала працювати хатинка Святого Миколая. Для дітей там влаштували справжнє свято.

Сьогодні 11 грудня у Переяславі на вулиці Шевченка 6, де розміщується хатинка Святого Миколая для дітей влаштували справжнє свято. Туди завітала малеча з “Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Переяслав”, що знаходиться в селі Циблі (Циблівська ТГ). Їх пригощали смаколиками, розважали різноманітними конкурсами, а також дали змогу намалювати іграшки фарбами. Святим Миколаєм цьогоріч був Роман Литвишко, працівник НІЕЗ “Переяслав”. Про це повідомляє Інформатор.

Дітей привітали гендиректор НІЕЗ “Переяслав” Олексій Лукашевич та народний депутат Олександр Федієнко, який посприяв прикрашенню, відкриттю хатинки Святого Миколая та подарував два ноутбуки у заклад, де перебувають діти, для створення комп’ютерного класу. Працівники компанії XataNet вже давно підключили інтернет для дітей та безоплатно обслуговують заклад. А святкування припало на день, коли відключили світло у Переяславі та чималій кількості сіл колишнього району. Ведучим заходу став Олег Малик. Після всіх урочистих привітань діти пішли в резиденцію Святого Миколая, щоб розповісти, які подарунки хочуть отримати.

Для сьогодні влаштували справжнє свято

Діти приїхали до Святого Миколая із Цибель

Ведучим свята був Олег Малик

Святого Миколая діти призивали віршиками та піснями

Крім Святого Миколая до дітей завітали й інші гості

Діти у резиденції Святого Миколая

Із прикрашанням допоміг Олександр Федієнко, народний депутат

Діти зробили фото на згадку

Діти розповідали Чудотворцю, які б подарунки хотіли

В резиденції все дуже гарно прикрашено

Нагадаємо, що хатинка Святого Миколая працюватиме до 19 грудня. А як туди потрапити та що там можна побачити дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Фото та відео: Едуард Аврамич

Нагору