ЖИТТЯ

ДТП та конфлікт у магазині: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 13 грудня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 13 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:26. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. До поліції надійшло повідомлення про те, що у відвідувача магазину виник конфлікт з іншим покупцем через те, що той був без захисної маски. На зауваження чоловік відповів, що перехворів на коронавірус та не зобов’язаний носити маску. Прибувши на місце події та поспілкувавшись з працівниками магазину, поліцейським повідомили, що заявник вже покинув приміщення.

15:46. Переяслав, вулиця Магдебурзького права. Поліції повідомили, що сталася ДТП. Зіткнулись автівки ВАЗ та Daewoo Nexia. Ніхто не постраждав. За цим фактом на одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:55. Переяслав, вулиця Соборна. Надійшло повідомлення про ДТП – зіткнулись автомобілі Volkswagen та Mitsubishi. На місці події працівники поліції відібрали заяву про нерозгляд ситуації, тому що конфлікт врегулювали до цього.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Чопилках (Ташанська ТГ), Помоклях (Ташанська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 12 грудня на автошляху від Борисполя в напрямку Переяслава сталася серйозна ДТП. Постраждали четверо людей. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору