ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте морквяно-яблучний кекс

Насичений, вологий, шоколадний і дуже різдвяний десерт приготувати досить легко. Головне – додати основні інгредієнти.

Детальніше про приготування морквяно-яблучного кекса розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • 250 г цукру
  • 3 курячі яйця
  • 100 г вершків або молока
  • 300 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 80 г какао
  • плитка молочного шоколаду
  • 2 морквини
  • 2 яблука

Приготування:

  1. Моркву та яблука почистіть, після цього подрібніть грубою терткою.
  2. Духову піч розігрійте до 190 градусів.
  3. Масло збийте з цукром, додайте яйця та молоко.
  4. Всипте у масу спершу яблука й моркву, а потім борошно, розпушувач та какао.
  5. Ретельно усе вимішайте. Форму змастіть вершковим маслом, вилийте у неї тісто й поставте у духовку.
  6. Печіть близько години, втім перед тим, як виймати кекс, проткніть його сірником: якщо сірник сухий – кекс готовий, лишилось полити його розтопленим шоколадом і подавати до столу.

Нагору