Насичений, вологий, шоколадний і дуже різдвяний десерт приготувати досить легко. Головне – додати основні інгредієнти.
Детальніше про приготування морквяно-яблучного кекса розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 200 г вершкового масла
- 250 г цукру
- 3 курячі яйця
- 100 г вершків або молока
- 300 г борошна
- 10 г розпушувача
- 80 г какао
- плитка молочного шоколаду
- 2 морквини
- 2 яблука
Приготування:
- Моркву та яблука почистіть, після цього подрібніть грубою терткою.
- Духову піч розігрійте до 190 градусів.
- Масло збийте з цукром, додайте яйця та молоко.
- Всипте у масу спершу яблука й моркву, а потім борошно, розпушувач та какао.
- Ретельно усе вимішайте. Форму змастіть вершковим маслом, вилийте у неї тісто й поставте у духовку.
- Печіть близько години, втім перед тим, як виймати кекс, проткніть його сірником: якщо сірник сухий – кекс готовий, лишилось полити його розтопленим шоколадом і подавати до столу.