ЖИТТЯ

Пошкоджені пам’ятники на кладовищі та крадіжки з магазинів: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 18 грудня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 18 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:35. Переяслав, вулиця Шкільна, Ярмаркове кладовище. Охоронець кладовища повідомив поліції про те, що протягом ночі хтось пошкодив три пам’ятники. Правоохоронці прибули на місце події. Відібрані заява та пояснення.

12:31. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Поліції повідомили, що в магазині “ЕКО-маркет” здійснили крадіжку на суму 234 гривні. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Товар повернено до магазину під розписку.

14:05. Пристроми (Студениківська ТГ), вулиця Перемоги. Поліцейським повідомили про ДТП. В автомобіль ВАЗ 2106 в’їхало інше авто, водій якого поїхав з місця події. На винуватця складуть адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:14. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. До поліції надійшла інформація, що чоловік здійснив крадіжку в магазині. Працівники магазину його затримали. Правоохоронці прибули на місце події. Вони відібрали заяву та пояснення, а також опитали учасників події.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, у селі Вінинці (Циблівської ТГ) та в Пологах-Вергунах (Ташанської ТГ).

Нагадуємо, нещодавно жителів Переяслава шокувало відео з камер спостереження, на якому чоловік у мікрорайоні Спаська Левада начебто фотографує замкові щілини. Детальніше про ситуацію дізнавайтеся в цій публікації.

Юлія Кравченко

Фото тематичне

Нагору