ЖИТТЯ

Крадіжка з машини та загоряння трансформаторної будки: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 20 грудня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 20 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:36. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що дві години тому з автомобіля заявника викрали телефон та планшет. Заявник зазначав, що в машину потрапили через відкриті двері. Пізніше речі повернули власнику. Заявник претензій не має.

21:16. Положаї (Ташанська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про загоряння трансформаторної будки. Заявник звернувся з метою інформування. Замкнення сталося в наслідок погодних умов, а саме – снігопаду.

23:43. Переяслав. Поліції повідомили, що тесть кидається на заявника з ножем. У заявника є рушниця. Після прибуття поліцейських конфлікт вдалося врегулювати. В учасників події відібрали письмову заяву та пояснення. Проведено профілактичну бесіду щодо недопущення домашнього насильства. Зброя про яку вказано в повідомлення знаходиться в селі Пристроми (Студениківска ТГ).

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ), у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та три в Переяславі.

Нагадуємо, що вчора ми розповідали про ненавмисний підпал та опізнаний труп. Як минула для поліції доба 19 грудня дізнавайтеся тут.

Юлія Кравченко

Нагору