ЖИТТЯ

Що подарувати подрузі на Новий рік: шість практичних порад

Вибрати новорічний подарунок для подруги – відповідальне завдання. Важливо, щоб обраний варіант не лежав у шафі. Подарунок на Новий рік має бути не лише функціональним. Бажано, щоб він поєднувався зі смаковими уподобаннями людини.

Інформатор розкаже про підбірку найактуальніших подарунків для дівчат. Кожна з позицій – це практичний та функціональний варіант того, що подарувати подрузі.

Халат. Це корисний подарунок на Новий рік для тих, хто відвідує лазню чи сауну. Втім, халат стане ще й комфортним домашнім одягом. Домашній халат випромінює затишок будь-якої пори року. Такий подарунок виразно викличе позитивні емоції, проте варто замислитися над перевагами подруги в стилі одягу.

Шарф. Такий подарунок передає теплі, дружні почуття до людини. Аксесуар доповнить будь-який гардероб і точно не буде непоміченим. Якісний шарф з натуральних тканин зігріватиме в холод, оскільки він відмінно зберігає тепло. Дизайн моделі обирайте згідно вподобань людини.

Сумка або рюкзак. Даруючи сумку чи рюкзак, ви поєднуєте корисне з приємним. Ці речі не бувають зайвим, оскільки різні моделі є актуальними для різних образів. Такий презент радуватиме не лише на новорічні свята, а цілий рік.

Піжама з оригінальним дизайном. У зимові морози якісна утеплена піжама – те, що не залишить нікого байдужим. А подарунок із цікавим принтом буде оригінальним і незвичним, – він точно здивує володарку з першого погляду. Піжама спричиняє приємним асоціація м’якості, теплоти. Вона чудово доповнить чарівну новорічну атмосферу і приноситиме користь цілий рік.

Дрібна техніка та аксесуари. Дізнайтеся що потрібно вашій подрузі. Це можуть бути безпровідні навушники або комп’ютерна миша з особливим дизайном. А можливо вона мріє про новий портативний зарядний пристрій? Обирайте те, чим подруга точно буде користуватися.

Ланчбокс із підігрівом або термос. Якщо подруга вважає за краще брати обіди з дому, їй сподобається подарунок. Для рідких страв зручніше термоси, для других страв – контейнери. Буде чудово, якщо ланчбокс матиме відділення для столових приладів.

Нагадуємо, раніше ми пропонували ідеї подарунків для батьків. Також, є підбірка порад щодо новорічних презентів вашим колегам.

Нагору