ЖИТТЯ

Що подарувати колегам на Новий рік: кілька корисних порад

У наш час особливо важливо знати правила подарункового етикету, інакше є ймовірність уславитися неввічливим і навіть безграмотним. Якщо подарунок, його упаковку для близьких і рідних вибрати порівняно просто, то до ділових презентів потрібно підійти з особливим мистецтвом і фантазією.

Детальніше про те, що подарувати колегам, розповість Інформатор.

Релакс-бокс. У подарунок можна зібрати невелику коробку з косметичними засобами в мініатюрі, що сприяють відпочинку та розслабленню. Це може бути бомбочка для ванни, плитка шоколаду, мило, арома-свічка, маска для сну, трав’яний чай.

Набір мила ручної роботи або колекція арома-свічок. Можна купити готовий презент або зробити самостійно. В інтернеті багато покрокових інструкцій.

Чай. Якщо знаєте, що колега любить чай, то покладіть в подарункову коробку ситечко, оригінальну чашку, різні сорти чаю, спеції, мед.

Банка настрою. Це забавний недорогий презент, куди складають кожному колезі зворушливі спогади, що минають. Все зробити можна самостійно, навіть банки можна прикрасити своїми руками.

Набір для ласунів. Цей варіант однаково підходить як для чоловіків, так і для жінок. У коробку складіть цукерки та шоколад.

Загальний подарунок. Коли вибір недорогого подарунка для колег зайшов в глухий кут, то можна зважитися на покупку єдиної розваги для команди.

Нагадаємо, що подарунок на Новий рік татові не обов’язково повинен бути дорогим і розкішним, адже тут головне – увага. Будь-який презент – це передусім можливість показати свою любов та турботу. Що ж можна подарувати, дізнавайтесь тут. 

Нагору